Wednesday, July 28, 2021

10 thenie motivuese nga sipermarres te suksesshem

Duhen lexuar

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Suksesi kërkon punë të madhe dhe përkushtim, por mbase më shumë se gjithçka, kërkon pasion. Ju duhet të besoni në atë që po bëni – veçanërisht nëse është një startup.

Është e dobishme t’i drejtoheni profesionistëve me përvojë për udhëzim dhe inkurajim, qofshin këta profesorë të shkollës së biznesit, kolegë të suksesshëm, apo thjesht një familjar optimist. Duke pasur këtë në mendje, po ju sjellim disa prej thënieve më motivuese nga disa prej sipërmarrësve më të famshëm në botë.

“Unë jam i bindur se rreth gjysma e asaj që ndan sipërmarrësit e suksesshëm nga ata jo të suksesshëm është këmbëngulja e pastër.” Steve Jobs, bashkë-themelues i Apple

“Një vizion është diçka që ju e shihni dhe të tjerët nuk e shohin. Disa njerëz do të thoshin se është një përkufizim i çmendurisë. Por ai gjithashtu përcakton shpirtin sipërmarrës”. Anita Roddick, themeluese e The Body Shop

 “Idetë janë falas. Idetë janë të lehta. Idetë janë të zakonshme. Gjithkush ka ide. Idetë janë shumë, shumë të mbivlerësuara. Ekzekutimi është gjithçka që ka rëndësi.” Casey Neistat, drejtor dhe sipërmarrës në teknologji.

Artikullin e plote e lexoni ketu >>> BusinessMag

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.