Sunday, October 17, 2021

10 kompanite qe po rekrutojne

Duhen lexuar

Quiz

Pergjigja: Taksisti po ecen ne kembe!

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor

#eshtune #duapune #njoftim #funny #humor

10 Mënyra si ta bësh më të pëlqyeshëm vendin e punës

Puna dhe argëtimi nuk janë gjithmonë bashkë, por është shumë e rëndësishme që ata të jenë. Studimet kanë treguar se ekziston një...

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Agikons (72) punë aktive >>https://duapune.com/employers/agikons/jobs

Big Market  (24) punë aktive >>https://duapune.com/employers/big-market-1/jobs

Megatek Albania (19) punë aktive >>https://duapune.com/employers/megatek-albania/jobs

Profesionisti (18) punë aktive >>https://duapune.com/employers/profesionisti-recruitment-agency/jobs

Assist Digital (16) punë aktive >>https://duapune.com/employers/assistdigital-tirana/jobs

Jumbo (14) punë aktive >>https://duapune.com/employers/kid-zone/jobs

Scopic (12) punë aktive >> https://duapune.com/employers/scopic-software/jobs

New King House Restorant (11) punë aktive >> https://www.duapune.com/employers/new-king-house-restorant/jobs

Eurolab International (10) punë aktive >> https://duapune.com/employers/eurolab-internacional-grup/jobs

Abbisnet (10) punë aktive >> https://duapune.com/employers/abissnet-sha/jobs

Vijoni kerkimin tuaj ne duapune.com ku mund te gjeni me shume se 800 pune te lira te shpalluara.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleHumor!
Next article5 Qytetet e Javes
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Quiz

Pergjigja: Taksisti po ecen ne kembe!

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor

#eshtune #duapune #njoftim #funny #humor

10 Mënyra si ta bësh më të pëlqyeshëm vendin e punës

Puna dhe argëtimi nuk janë gjithmonë bashkë, por është shumë e rëndësishme që ata të jenë. Studimet kanë treguar se ekziston një...

A e dini se…

50% e kandidatëve thonë se nuk do të punonin për një kompani me reputacion të keq as kundrejt një page të lartë.