Thursday, October 22, 2020

10 kompani që duhet t’i konsideroni për punën tuaj të ardhshme

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Insta1080x1080 1 1

Ditët e ankthit dhe pasigurisë kanë filluar të zbehen dhe ajo çfarë vjen e para pas shëndetit për të gjithë ne është puna. Nëse jeni të shqetësuar për vazhdimësinë e punës apo karrierës tuaj, ne jemi këtu për t’ju këshilluar dhe për t’ju dhënë mundësitë më të mira të tregut të punës.

Nëse klikoni sot, më 27 maj 2020, në portalin tonë duapune.com ju do të gjeni 424 punë aktive, të cilat vijnë nga sektorë, industri apo kategori të ndryshme.

Por, duke u nisur nga interesimet tuaja ne kemi menduar të përzgjedhim për ju 10 kompani të cilat janë duke ofruar pozicione të lira pune në kategoritë: Ndërtim, Financë-Bankë, Shërbim Klienti, Teknologji Informacioni, Turizëm etj.

Për të mos humbur mundësinë e aplikimit në to, ja cilat janë 10 kompani që duhet t’i konsideroni për punën tuaj të ardhshme:

  1. Scopic Software (IT) – 6 punë aktive
  2. Assist Digital (Shërbim klienti) – 11 punë aktive
  3. Delta Group (Prodhim /Distribucion) – 2 punë aktive
  4. H&K @ VALA MAR Residences (Turizëm) – 4 punë aktive
  5. Gener 2 (Ndërtim) – 2 punë aktive
  6. BKT Banka Kombëtare Tregtare) (Banke)- 5 punë aktive
  7. Fondi Besa ( Mikrokredi) – 18 punë aktive
  8. KMY (Supermarket) – 7 punë aktive
  9. Globe Shops shpk ( Retail/Elektroshtepiake) – 5 punë aktive
  10. Atlantik (Shoqëria e sigurimeve “Atlantik” Sh.a)10 punë aktive

Është koha të bëheni të dukshëm për këto kompani ndaj po ju sugjerojmë disa këshilla:

 

Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni apo shkruani.

Ju mund të na ndiqni edhe në faqet tona në rrjetet sociale si LinkedIn, Facebook, Instagram.

Ekipi i duapune.com është në shërbimin tuaj në çdo kohë.

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...