Sunday, January 17, 2021

10 këshilla për të reduktuar nivelin e stresit:

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

keshilla-antistres1.   Mbani një qëndrim pozitiv.
2.   Pranoni faktin që ka ngjarje të cilat nuk mund t’i kontrollosh.
3.   Tregohuni të hapur në vend që të tregoheni agresivë. “Shpallni” ndjenjat, opinionet dhe besimet tuaj në vend që të tregoheni të mërzitur, të justifikoheni apo pasivë.
4.    Mësoni dhe praktikoni disa teknika relaksimi.
5.    Bëni ushtrime fizike rregullisht. Trupi dhe mendja juaj mund ta përballojë më lehtë stresin kur është në formë të mirë.
6.    Ushqehuni shëndetshëm. Trupi juaj ka nevojë të marrë veten nga ngjarje stresuese.
7.    Mos u bëni të varur nga alkooli për të përballuar stresin.
8.    Kërkoni mbështetje dhe ndihmë nga miqtë.
9.    Mësoni të menaxhoni kohën efektivisht.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...