Sunday, January 17, 2021

10 këshilla për pyetjet e duhura gjatë një interviste pune

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...
  1. suggestionsMos pyesni për pagën dhe përfitimet që do ketë gjatë kohës së punës;
  2. Duhet të përqëndroheni në  rolin tuaj të tanishëm;
  3. Asnjë pyetje në lidhje me sigurinë në punë;
  4. Shmangni pyetjet e përgjithshme;
  5. Bëni pyetje provokuese që japin mundësi për përgjigje të hapura;
  6. Fokusohuni te intervistuesi;
  7. Studioni konkurrencën;
  8. Pyetni se si funksionon puna në kompani;
  9. Pyetni për rolin tuaj të mundshëm në kompani;
  10. Përgatituni paraprakisht për pyetjet që do të bëni.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...