Saturday, October 24, 2020

10 kategoritë e javës me numrin më të madh të punëve të lira

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

blog 1

Kjo javë ka reflektuar kërkesë të lartë për punësim thuajse në të gjitha kategoritë e punës në duapune.com. Ndërkohë që ju mund të kërkoni punë në portal sipas preferencave tuaja, ne ju veçojmë 10 kategoritë më në krye të cilat bashkë numërojnë një total prej 342 pozicione të lira pune. Njihuni konkretisht me secilën kategori:

  1. Financë – Bankë  – 67 vende pune

  2. Shitje – Marketing – 64 vende pune

  3. Informatikë – 39 vende pune

  4. Ndërtim dhe Industri e rëndë – 36 vende pune

  5. Administrim Biznesi – 35 vende pune

  6. Shërbim Klienti – 27 vende pune

  7. Hoteleri – Turizëm – 25 vende pune

  8. Tjetër – 23 vende pune

  9. Administrim – 14 vende pune

  10. Marketing-Produkte – 12 vende pune

Nëse puna që ju po kërkoni nuk i përket këtyre kategorive vazhdoni lundrimin tuaj në kategoritë e tjera këtu.

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...