Monday, April 12, 2021

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të cilat në sytë e mi do ta çonin drejt suksesit. Ndaj e punësuam.

Javën e parë të punës kalova nga zyra e tij për ta përshëndetur. Ai ishte në telefon me një shitës dhe në pak minuta dëgjova ndërveprimin e tij dhe pashë një person krejt të ndryshëm nga ai që kishim punësuar. Ai ishte i vrazhdë, agresiv dhe jo profesional. U zura ngushtë nga shfaqja dhe akoma më i turpëruar nga fakti që kisha bërë rekomandimin për ta punësuar. Ai arriti të mbijetojë në rolin e tij, por në kurriz të vartësve të tij. Pak më vonë, departamenti i tij kishte mundësinë për vlerësim. Sondazhet e punonjësve dhe intervistat për dalje me raporte të drejtpërdrejta paraqitën pamjen e vërtetë.

Si një ish profesionist i burimeve njerëzore për njëzet vjet, unë kam parë që në fillim shumë sjellje kundërproduktive. Këtu janë 10 tipare që i kam njohur si “toksike”:

Lexo KËTU

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...