Tuesday, December 1, 2020

1.5 Personaliteti

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Udhezuesi i Karrieres Suaj1Personaliteti juaj është ai që ju bën të veçantë nga të tjerët. Marrja në konsideratë e interesave, e vlerave dhe e aftësive tuaja zbulon tiparet e karakterit tuaj. Natyrisht që ju e njihni më mirë veten tuaj dhe si rrjedhojë e keni më të lehtë të bëni një zgjidhje të drejtë për karrierën tuaj. Për shembull, një person “intravert” do të shkëlqejë në fusha krejt të ndryshme nga një person “ekstravert”që vepron krejt spontanisht. Ushtrimi i mëposhtëm do t’ju ndihmojë të përshkruani tiparet tuaja të personalitetit si dhe për mundësitë potenciale të karrierës, që lidhen me këto tipare.

A. Vlerësimi i tipareve të personalitetit tim

Më poshtë ju paraqitet një listë me tipare personaliteti, e cila do t’ju ndihmojë të identifikoni tiparet e personalitetit tuaj. Sipas tabelës së mëposhtme vlerësoni nivelin tuaj të ngjashmërisë me secilin tipar të personalitetit. Zgjidhni vlerësimin që u përshtatet më mirë tipareve të personalitetit tuaj.

4 – Shumë i ngjashëm    3 – Mjaftueshëm i ngjashëm
2 – Pak i ngjashëm            1 – Jo i ngjashëm

4     3     2     1     Analitik
4     3     2     1     Energjik
4     3     2     1     Autonom
4     3     2     1     I qetë nën presion
4     3     2     1     Kompetitiv
4     3     2     1     Bashkëpunues
4     3     2     1     Konformist
4     3     2     1     indërgjegjshëm
4     3     2     1     Krijues
4     3     2     1     Kritikues
4     3     2     1     I bazuar në fakte
4     3     2     1     I varur
4     3     2     1     Dominues
4     3     2     1     Dramatik
4     3     2     1     Eficient
4     3     2     1     Emocional
4     3     2     1     Empatik
4     3     2     1     Dramatik
4     3     2     1     Eficient
4     3     2     1     Emocional
4     3     2     1     Empatik

B. Përmbledhja e tipareve të personalitetit tim

Cilat janë pesë tiparet më të mira të personalitetit tuaj që ju mund të përshkruani?

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...