Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are hiring for our TIRANA base.  Please join us in the following location: MAK ALBANIA HOTEL Sheshi...

Të përzgjedhura

Humor

- Advertisement -spot_img

Menaxhim

Podcast

Statistika

Këshillimi i karrierës

Pse punonjesit e mire lene punen?

Një rrogë më e mirë apo një mundësi e re pune në një kompani tjetër konsiderohen si "mundësi më e mirë?" A mund të...

A ja vlen qe ta le punen qe me pelqen per nje page me te larte?

Le ta pranojmë, është e vështirë që të injorosh të ardhurat më të larta në një punë tjetër dhe jo pak njerëz zgjedhin të...

DESHIRON TE BEHESH NJE PROFESIONIST NE DATA ANALYTICS & BUSINESS INTELLIGENCE?

Info Business Solutions shpk, pjese e InfoSoft Group, ju ofron trajnim profesional ne Data Analytics & Business Intelligence

duapune.com pjesemarrese ne Management Forum 2022, Barcelone

Në 8-10 Qershor 2022 themeluesit e duapune.com, Z. Dritan Mezini dhe Znj. Eljana Mete ishin pjesëmarrës në takimin e rradhës "Management Forum 2022" të...

DESHIRON TE BEHESH NJE PROFESIONIST NE DATA ANALYTICS & BUSINESS INTELLIGENCE?

Info Business Solutions shpk, pjese e InfoSoft Group, ju ofron trajnim profesional ne Data Analytics & Business Intelligence

Lojëra argetuese dhe humor

- Advertisement -spot_img

Publikime dhe njoftime

- Advertisement -spot_img

Trajnim dhe edukim

Postimet
e fundit

The right way to Write a Board Report

A good panel report is key to successful meetings. It gives the regulating body of your firm an overview of what you...

5 various Types of Data Rooms

Data Areas Are a Protect Place to Shop and Take care of Information A data room is actually a secure database...

Top Data Space Providers

Top data room services offer protected and reputable solutions for the purpose of discounts like mergers, acquisitions, ...

Safeguarded Technologies and Data Storage space

Data storage space security is actually a subset for the larger THIS security field that is becoming increasingly important. Businesses are concerned about...

Lojëra argetuese dhe humor

Quiz

Quiz

- Advertisement -spot_img

Video