Duapune.com

0

Trajnimi “Kompensimi dhe Benefitet”

   Duapune, DM-Consulting në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e modulit të rradhës “Kompensimi dhe Benefitet “ praktikat e proceseve të punës, me...

0

Trajnimi Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit

          DM Consulting Services organizoi sukseshem trajnimin me temë “Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit” me pjesëmarrje të stafit të Bankës Kombëtare Tregtare BKT në 10 tetor 2017. Trajnimi konsistoi kryesisht...

0

Origjina e intervistave të punës

Është e lehtë t’i marrësh gjërat si të mirëqena. Për shembull, merrni intervista për punë. Duket sikur po e hedhim veten me padurim në këto marrje në pyetje një me një që nga fillimi...